14 Ocak 2013 Pazartesi

Oyun Dünyası'nda Neler Oluyor

2013 yılının ilk ve en soğuk günlerini yaşıyoruz, okulların yarı yıl tatiline girmesine ise çok az bir süre kaldı.
Bizde bu aralar oyun dünyasında neler oluyor biraz araştılarım sizlerle paylaşalım istedik.

Özellikle MMO yani online olarak oynan oyunların popülerliğinin arttığı şu dönemde bu alanda neler oluyor, inceleyelim...

Kehanet Diyarı

Yeni yılda yenilik ve etkinlik rüzgarı Kehanet Diyarında da esmeye başladı. Kehanet Online'da 26 Aralık 2012'de sunuculara eklenecek olan genişleme yamasıyla yeni bölge ve zindanların yanı sıra yeni seviyede kahramanların hedefleri arasına giriyor.

Sadece bölge ve seviyeyle kalmayan yama da nakit mağazasına birbirinden farklı yeni eşyalar da ekleniyor.
Bir önceki genişleme paketinde Rex Adası bölgesi oyuna entegre edilmişti. Yeni gelecek olan yama ile Rex Adasının da zindanları aktif hale geliyor.

WT+ (Wolfteam Plus) Sistemi Devrede

Türkiye'nin en çok oynanan oyunu Wolfteam, İnternet Kafe sahiplerinin ve kafelerde oyun oynayan oyuncuların yüzünü güldürdü. Joygame’in yepyeni hizmeti WT+ sayesinde artık hem internet kafe sahipleri, hem de internet kafede Wolfteam oynayan Joygame oyuncuları daha çok kazanıyor.



Peki nasıl? 
WT+ sistemi tamamen internet kafelere özeldir. Kafe işletmecilerinin başvurarak sahip olacakları bu sistem sayesinde, kafelerinde Wolfteam oynayan oyunculara hiçbir bedel ödemeden (TAMAMEN ÜCRETSİZ) daha fazla oyun içi puan kazandırıp, ücretsiz eşyalarla oynamalarına da imkan sağlıyor olacaklar. Ayrıca yeni yamalar için artık zaman kaybı yaşamayacaksınız. Plus sistemiyle tüm bilgisayarlarınız otomatik yama yapacak. Wolfteam plus sistemine sahip olmak için tek yapmanız gereken WT+ sayfasını ziyaret etmek.

Peki Oyunlar1'de neler oluyor. Oyunlar1 hergün güncelleniyor. Yeni ve eğlenceli oyunlarla daha iyi vakit geçirmenizi sağlamak için çabalıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder