22 Aralık 2012 Cumartesi

Oyunlar1'de Haftasonu Keyfi

Dışarda kar var, kış ayının belkide en çok sevdiğimiz tarafı karın yağması okulların tatil olması ve sokakları kaplayan bembeyaz kar ile arkadaşlarımızla kar topu oynamak :)

Ama bu soğuk havalarda gereken önlemi almadan dışarı çıkarsak, kar topu oynayarak keyif alacağız derken hastalanıp yatağa düşebiliriz. Peki ne yapmalıyız? Bu soğuk kış günlerinde beslenmemize çok dikkat etmeliyiz. Özellikle portakal ve mandalina gibi C vitamini deposu olan meyveleri tüketmeliyiz, eğer meyve yemekten hoşlanmıyorsanız o zaman büyüklerinizden size bu meyvelerin sularını sıkmalarını isteyebilirsiniz. Dışarı çıkarken sıkı giyinmeyi ve özellikle kulaklarımızı kapatmayı unutmamalıyız.

Peki bu soğuk kış günlerinde evde oturuyorsak ne yapmalıyız? Tabiki Oyunlar1'e gelip en güzel ve güncel flash oyunları ücretsiz oynayarak hem eğlenmeli hemde güzel vakit geçirmelisiniz.




Bu hafta evlerinde oturmayı tercih edenlere harika oyunlar sunuyoruz. Sue, Süper Mario gibi kahramanların yanında efsane oyun Halflife'de bu hafta Oyunlar1'de sizleri bekliyor.



Haydi hiç vakit kaybetmeden oyun oynamaya başlayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder