15 Aralık 2012 Cumartesi

Oyun Dünyasındaki Son Gelişmeler

Oyun dünyasında her gün yeni haberler ve yeni gelişmeler ortaya çıkıyor. Efsane oyunlar yeni sürümleriyle hayranlarının karşısına çıkıyorlar, bazı oyunlar ise mobil uygulamalara uygun versiyonlarını yavaş yavaş aktif etmeye başlamış durumda.

Geride bıraktığımız günlerde oyun dünyasında neler olmuş hızlıca bir göz atalım isterseniz...

Spike TV 2012 yılının en iyi video oyunlarını seçti, 1. sırayı aynı zamanda dizisi de bulunan Walking Dead oyunu aldı.

Yarışmaya katılan bazı oyunlardan ekran görütüleri...







Sırada God of War: Ascension var, seriye ilk kez çoklu oyunculu modları ekleyeceği biliniyor. Sony Computer Entertainment ise 2013 yılında piyasaya sürülecek olan oyunun sanatsal çalışmalarını ve ekran görüntülerini yayımlamaya devam ediyor.





Devam edelim, Rockstar Games'in bugüne dek en çok sevilen Grand Theft Auto oyunlarından biri olan San Andreas'ı, Sony'nin PlayStation 3 platformuna taşıma niyetinin olduğu ortaya çıktı.


Rockstar Games'ten Grand Theft Auto: San Andreas hayranı PlayStation 3 sahiplerine müjde! Serinin en çok sevilen yapımlarından biri olan San Andreas çok yakında PlayStation 3 platformu için hazır hale gelecek.

Birkaç oyun videosu ile turumuzu tamamlayalım ne dersiniz?


Unutmayın Oyunlar1 sadece bir flash oyun site değildir. Sitemizde yakında online oyunlar, indirebilir oyunlar  ve çoklu oyunlar bölümlerini aktif edeceğiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder