24 Kasım 2012 Cumartesi

Çocukların En Sevdiği Oyun Su Savaşı :))

Oyun dünyasında neler olup bitiyor okul ve derslerinizin yoğunluğundan takip edemiyor olabilirsiniz.

Biz sizler için biraz araştırdık, ve harika bir oyun daha keşfettik. Battlefield Heroes ile yakaladığı başarı doğrultusunda yeniden çalışmalara başlayan Easy Studios, bu kez Play4Free adı altında ve yine ücretsiz oynayabildiğimiz yeni Battlefield oyununu bizlere sunuyor. Battlefield 2'nin klasik haritalarını ve araçlarını, Battlefield Bad Company 2'ninse ordu mensuplarını ve karakter sınıflarını bulunduran Battlefield Play4Free'yi, Battlefield Heroes'da olduğu gibi web sitesi üzerinden devreye giren tarayıcı eklentisiyle oynayabiliyoruz. Fazla uzatmadan, açık beta sürecinde olan bu oyunun tanıtımına başlayalım :)




Oyuna başlamadan önce sitesine giriş yapıp Play Now'a bastığımızda bizden bir karakter oluşturmamız isteniyor. Karakter sınıfını, yüz stilini, ten rengini, saç rengini ve adını belirledikten sonra oluşturduğunuz askeri ana karakteriniz olarak kullanıyorsunuz. Tabii ana karakterinizi sonradan oluşturacağınız askerlerle değiştirme imkanına da sahipsiniz. Belirlediğiniz ana karakteriniz, birinin sizi arkadaş olarak eklemesine ve forumlarda karakterinizin adı altında mesajlar yazmanıza olanak tanıyor. Bu işlemi tamamladıktan sonra Play Now düğmesine bastığımızda eklenti devreye giriyor, yeni güncelleme olup olmadığını kontrol ettikten sonra oyunu başlatıyor.



Battlefield Heroes'da olduğu gibi Battlefield P4F'de de karakter özelleştirmelerine yer verilmiş. Oyunun menüsündeki giysi alışveriş alanından karakterimizi baştan aşağı değiştirebilme imkanı sunulmuş. Karakterimize bere, sırt çantası, üniforma, gözlük, maske ve benzeri eşyalar satın alabiliyoruz. Fakat bu eşyalar sadece gerçek para karşılığı elde edilebilenBattlefundsile satın alınabiliyor. Karakter özelleştirmelerinin yanı sıra silah satın alma bölümü de mevcut. Buradaki bazı silahları yine giysilerde olduğu gibi Battlefunds sayesinde alıp kullanabiliyoruz. Oyunda gerçek parayla satın alınan eşyalar sadece sizi diğer oyunculardan farklı kılmak amaçlı kullanılıyor. Böylelikle diğer oyuncularla adil bir şekilde oynamak mümkün kılınmış.

Devam etmek için bu linke tıklayın.

Oyunlar1 de oyun heyecanı tam gaz devam ediyor. En sevdiğimiz oyunlar biri olan su savaşı oyunu oynamak için hemen tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder